TEMPORADA 2018-2019

Informació referent a la temporada 2018-2019. Enguany tenim dos grups:


Escola d'Atletisme - Atletes de categories superiors

ESCOLA D'ATLETISME: (podeu descarregar tota la informació en aquest document)

L'escola d'Atletisme la formen els atletes nascuts entre el 2004 i el 2013.

INSCRIPCIO:
Amb aquest reglament hi trobareu un formulari d’inscripció a l’escola d’atletisme, el qual consta de dues pàgines, una per les dades personals i l’altre per a la llei de protecció de dades. S’han d’omplir les dues pàgines.
Termini d'inscripcions: de l'1 de setembre al 15 d´octubre.
Nombre màxim de places; 25 atletes per categoria.
Inscripcions fora de termini; només s´aceptaran nous atletes si queden places vacants, i l´import a pagar serà íntegre.
Tindran preferència els alumnes que ja tenien llicència en anteriors temporades.

PAGAMENT :
Un únic pagament d´inscripció, al comptat o mitjançant transferència bancària de 175€, en el moment de presentar la documentació.
L’equipació es pagarà a part, quan sigui el moment s’indicarà el preu.

BEQUES:
Medalla Campionat de Catalunya o récord de Catalunya (2017-2018): exempt de pagament.
Finalista Campionat de Catalunya(2017-2018): 100 €. S’entén com a finalista quedar entre els 8 primers en un prova individual o per equips.
Grups de germans que venen a entrenar: 1er germà 175€; 2on germà 110€; 3er germà 70€.
Altres casos; es plantejaran a la direcció técnica i es valoraran.

ENTRENAMENTS :
Cal venir amb la roba i el calçat adequats per poder entrenar; això és xandall / pantaló curt / malles / sabatilles de running .
Des de l’inici de l’entrenament i fins a la seva finalització no es podrà sortir del recinte esportiu que inclou la pista d’atletisme i el camp de futbol de Can Sans. Només es podrà fer activitats fora del recinte amb l’acompanyament de l’entrenador.

El curs va del 12/09/2018 fins al 21/12/2018, i del 09/01/2019 fins el 21/06/2019. Si hi ha o no entrenaments els dies de festes locals o setmana santa s´aniran comunicant a mida que s’acostin.

HORARIS D’ENTRENAMENT :
Pre-benjamins o Sub8 (12-13); dimecres i divendres de 18:15 a 19:30
Benjamins o Sub10 (10-11); dimecres i divendres de 18:15 a 19:30
Alevins o Sub12 (08-09); dimecres i divendres de 18:15 a 19:30
Infantils o Sub14 (06-07); dilluns, dimecres i divendres de 18:15 a 19:30
Cadets o Sub16 (04-05); dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 18:15 a 19.30
(en aquesta categoria hi poden haver canvis segons els tipus d´entrenament, ja es comunicarà als atletes quan es produeixin)

Especialització (03 i anteriors); horari a convenir (veure normativa pròpia)

DISCIPLINA :
Si un atleta és expulsat del grup d’entrenament 3 vegades se’l farà fora de l’escola d’atletisme. Prèviament s’hauran comunicat els fets als pares.

COMPETICIONS :
Participarem en competicions organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme, l’entrenador comunicarà les competicions amb una antel.lació de 6-7 dies. En el cas de no poder assitir s’ha de comunicar a l’entrenador el motiu de la no assistència.
Els entrenadors donaran suport tècnic als atletes a les competicions, però són els  pares els que els han de portar a les competicions. En cas que un atleta hagi d’anar amb l’entrenador haurà d’omplir un formulari d’autorització.

COMUNICACIO :
El club fa els seus comunicats a través de missatges de correu electrònic o grups de WhatsApp.

LA INSCRIPCIÓ A L’ESCOLA SIGNIFICA L’ACCEPTACIÓ D’AQUEST REGLAMENT

ATLETES DE CATEGORIES SUPERIORS: (podeu descarregar tota la informació en aquest document)

El pas de categoria de cadet (sub 16) a juvenil (sub 18) suposa un canvi en la implicació i el nivell de treball de cada atleta. La necessitat d’un entrenador especialitzat en les proves a entrenar és bàsic pel correcte desenvolupament de les capacitats invididuals i l’optimització del rendiment.

Ateses les necessitats actuals i l’augment del nombre d’atletes que conformen el club que aquest any pugen a la categoria sub 18, el Club d’Atletisme Sant Celoni es veu amb la necessitat de reestructurar les seves categories superiors per poder millorar l’especificació en l’entrenament i l’especialització en les proves un cop els atletes acaben la seva etapa dins l’escola d’atletisme.

Per aquest motiu a l’acabar la categoria cadet, els atletes hauran d’incorporar-se a un dels quatre grups d’entrenament existents:

1.- Llançaments: Dirigit per Marçal Cruz i Donato Pacheco (actual rècord del club de martell). Ambdós entrenadors titulats, amb una llarga trajectoria atlètica en el món dels llançaments.

2.- Migfons, Fons i Marxa: Dirigit per Miquel Àngel Lombarte. Entrenador Nacional d’Atletisme i atleta del CASC especialitzat en proves de migfons i fons.

3.- Proves Combinades: Dirigit per Andreu Gómez i Josep Muntasell. En Josep i l’Andreu són atletes amb molt anys d’experiència dins el club d’Atletisme. L’Andreu és Entrenador Nacional d’Atletisme i l’actual rècordman del club d’Alçada i 4x400. S’entrenaran les proves de velocitat, tanques, salts horitzontals i verticals i els llançaments amb la col·laboració del grup de llançaments.

4.- Velocitat: Dirigit per Carles Lorente, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Entrenador Nacional d’Atletisme i Doctor en Activitat Física i Rendiment Esportiu. Actual rècordman del club de 800 i 1500 m.ll. S’entrenen les proves de 100, 200, 400, 100/110 tanques, 400 tanques i llargada.

Els horaris dels entrenaments s’han de pactar amb cada responsable de grup.

El preu d’inscripció serà de 175€ a pagar en el moment de formalitzar-la. Cada entrenador especificarà la seva normativa horaria i condicions econòmiques (si s’escau), amb l’autorització de la direcció tècnica del CASC.

Tots els atletes de categories Sub 18 i en amunt han de formalitzar l’inscripció que trobareu en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada