PRESENTACIÓ


Aquesta web/blog del Club d'Atletisme Sant Celoni pretén ser una eina de divulgació de les activitats de l'entitat, de les competicions on participin membres del club, i dels resultats obtinguts.

També és una manera de comunicar als atletes, familiars i simpatitzants aquelles coses que puguin ser del seu interès.

Vam començar a finals de 2011, amb una entradeta sobre el cros de Ventalló d'aquella temporada però encara estem començant, després d'uns quants anys de feina continuem començant, per això us demanem paciència amb els errors o omissions, anem fent modificacions a mida que el temps lliure ens ho permet. Aviseu-nos si hi ha alguna cosa que se'ns passa o que considereu que podria millorar-se.

Quan anem a les competicions observem que hi ha molts pares i mares de nens del club que fan fotos i vídeos abastament. Fotos on surten els seus nens però també on surten normalment la resta de competidors, us animem a que els compartiu. Pel que fa a les fotos procureu sempre fer fotos només dels moments de competició i com a regla general penseu sempre a no fer, o a eliminar immediatament, aquelles fotos que no us agradaria que fessin als vostres fills, així podrem gaudir del nostre esport sense cap problema.

També us demanaríem que ens aviseu de les noticies que puguin ser d'interès per a tots, i de les quals nosaltres podem no tenir coneixement. Per exemple, si un atleta participa individualment en una prova és una noticia que ens pot passar desapercebuda però de la qual en podem fer ressò. Tot ajuda a engrescar els atletes que s'esforcen i els que s'estan plantejant afegir-se al Club.

Per comunicar aquestes dades o suggeriments podeu fer-ho a la següent adreça:

casantceloni@gmail.com

Envieu-nos el contingut que vulgueu que surti, i si podeu afegir alguna fotografia, millor.

Moltes gracies per la col·laboració