CONTROL SUB20-18-16 FCA 14-4-2018
El proper dissabte 14 d'abril de 2018 tindrà lloc a les pistes d'Atletisme de Sant Celoni la 1a Jornada de Control Sub20-18-16 de la Federació Catalana d'Atletisme. Les proves comencen a les 10 del matí i s'allargaran fins passades les dues del migdia.

Podeu consultar el reglament dels controls i els horaris provisionals d'aquesta jornada, el dia del control es preveu que es podran consultar els resultats en aquest enllaç:

NOVETAT:   Horaris modificats el 12-4-2018, consulteu els canvis!

Al final de la jornada es disputaran, també amb cronometratge elèctric, les proves de 80m.t. Sub 14 masculina i femenina, amb distàncies RFEA, en l'horari següent:

        14:15  80 m.t. Sub 14 Masculí
        14:30  80 m.t. Sub 14 Femení (mides RFEA)


En el mapa s'indica la situació dels principals punts d'interès per a participants i públic.


P1 - Aparcament. L'aparcament P1 correspon a una zona escolar, si us plau respecteu els senyals. Aparcar en zones prohibides podria interferir amb l'acció dels serveis d'emergència si fos necessari.

P2 - Aparcament. Es tracta d'un aparcament pensat per a donar servei a tots els equipaments de la zona, disposa de prou places per encabir còmodament els vehicles assistents. Respecteu els senyals indicatius i les zones de pas.

Zona d'accés al recinte de les pistes. La secretaria de les pistes es troba just a l'entrada.

Hi haurà un servei de bar a la part superior de les graderies, amb begudes, cafè, entrepans freds i de botifarra.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada