diumenge, 9 de juny del 2019

Atletes classificats pel Campionat de Catalunya Sub 10 i Sub 14

El pasast dissabte 8 de juny es va disputar la jornada prèvia de classificació per a la final del Campionat de Catalunya, per a les categories sub 10, 12 i 14,  a les pistes de Castellar del Vallès, en la qual s'han classificat per a la jornada final 7 atletes d'un total de 13 participacions.


En la categoria més petita, menors de 10 anys, en Lluc Jubany es va classificar per a la jornada final en la prova de llançament de pilota (250g), assolint la primera posició de les eliminatòries amb una marca de 30.72m, la qual representa la millor marca de la temporada i un nou rècord local de la categoria. A més a a més, en Lluc també va participar en la prova de llargada, on amb una marca de 3.17 metres, va quedar en 16a posició fora de la jornada final quedant-se a 4cm de classificar-se per a la final.
Felicitats per la bona feina Lluc!

Lluc, foto arxiu

En la categoria dels menors de 14 anys cal destacar la bona actuació d'en Roger Cruz, que es va classificar per a la final en dues proves; va assolir el primer lloc en la prova de llançament de disc amb una marca de 28.03 metres, i el en la prova de salt de perxa amb una marca de 2.40m. Ambdues marques representen una millora de les seves marques personals i un nou rècord de la categoria pel que fa a la perxa.

En la mateixa categoria sub 14, l'Erola Capella es va classificar per a la final també en dues proves; 2a posició al llançament de javelina amb 27.64 metres i la 5a en salt de llargada amb 4.38 metres, salt que representa la seva millor marca personal.

La Mariata Kane s'ha classificat 3a en la prova de salt d'alçada amb una marca de 1.39 metres, que representa la seva millor marca personal i de la categoria per a aquesta temporada dins el club.

En Pol Gayet es va classificar també en la prova de salt de llargada amb una marca de 4.60m, en 12a posició, amb la seva millor marca de la temporada i la millor marca del club aquesta temporada en Sub 14.

En salt d'alçada en Jan Jubany va millorar la seva millor marca personal en un centímetre, amb 1.41 metres, però es va quedar a una posició d'entrar a la final. També va obtenir una marca de 16.24 metres en disc on es va quedar en la 17a posició.

La Tania Gomez va obtenir la 19a posició de la jornada en llançament de martell amb un llançament de 24.43 metresi la Feliciana Ntutumu la 21a amb 17.83 metres. La mateixa Feliciana va assolir una marca de 11"49 en els 80mll.

Felicitats a tots els classificats i bona sort a la jornada final a Lleida!

Podeu consultar els resultats aquí:   Sub 10      Sub 14

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada