diumenge, 7 d’abril del 2019

Controls i primera jornada de Lliga el dia 6 d'abril

Aquest dissabte ha continual l'activitat atlètica en totes les categories:

Campionat de Catalunya de Relleus Sub 10-12-14-16 (Final) a El Prat de Llobregat.
L'equip 4x80 femení sub14 va fer una molt bona cursa, millorant la marca feta a la jornada prèvia, però va ser desqualificat en superar la zona de canvi en un dels relleus.

Enllaç als resultats aquí

Jornada de Proves Combinades de Promoció a Palafrugell.
En Jan i el Pol, en el pentatló sub14, i en Lluc en el triatló sub10 van ser els nostres representants en aquest control ja habitual que organitza el Club Atlètic Palafrugell. Cal esmentar la primera posició aconseguida pel Lluc, i a més a més, els seus 309 punts són récord social del Club: Enhorabona!!!
També hem d'agrair l'ajuda de la Marta Ibàñez, entrenadora del nostre club fa uns anys, que hi era com a entrenadora del Club Atletisme Figueres, i també els va supervisar a tots tres. Ets un sol, Marta!

Enllaç als resultats aquí

Enllaç a l'album de fotografies aquí


4t Memorial Josep Novell a Sant Celoni
El Club atletisme Baix Montseny va organitzar a les pistes aquest control en el que van participar els nostres alevins Eric, Angel. Victor, Laia i Ivet. Us felicitem a tots cinc per la participació!

Enllaç als resultats aquí

Campionat Territorial Sub 10-12-14-16 (1a Jornada) a Tarragona
El valent d'aquest dissabte ha estat en Martí, sub16, que va anar fins a Tarragona a participar al llançament de disc i al salt de longitud. Un aplaudiment per ell!

Enllaç als resultats aquí


1a Jornada Campionat de Catalunya de Clubs – Grup E a Vic.
La primera jornada de Lliga va ser dissabte a la tarda, i en termes generals els atletes van fer un molt bon paper: tots van puntuar i van col·laborar a que el Club aconseguís 2300 punts més que l'any passat! Les noies valen un imperi, i els nois tampoc es van quedar enrera.
De tota manera ens hauria agradat que tots els atletes convocats hi haguessin assistit, perquè s'hauria reflectit, en la classificació final, el bon equip que tenim. Esperem que la segona jornada sigui encara millor que la primera.

Enllaç als resultats aquí

Enllaç a l'album de  fotografies aquí


(també hi havia nois, però d'aquests ja tenim moltes fotos... 😂)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada