divendres, 12 d’abril del 2019

2a Jornada Campionat de Clubs del grup E: 14-4-2019

El passat diumenge el Club Atletisme Sant Celoni es va fer càrrec d'organitzar la segona jornada del Grup E del Campionat de Catalunya de Clubs, grup format pels següents equips:

CA GRANOLLERS
CA CANOVELLES
CA SANT CELONI
CA VIC
GEiE GIRONÍ
CA LAIETÀNIA
GA LLUÏSOS-MATARO

En aquesta segona jornada els nostres atletes han sumat gairebé els mateixos punts que l'any passat, els quals afegits als de la primera jornada han permès que, en el còmput general català el CASC hagi millorat de posició, passant de formar part del grup D de la jornada final al grup C, en el que es definiran les posicions 17 a 24 dels 32 equips participants al Campionat de Catalunya.

Dels resultats cal destacar la primera posició del relleu 4x400 masculí, que va millorar en molt la marca aconseguida fa dues setmanes al Campionat del Vallès i va fer la millor marca de tots els equips de tots els grups del Campionat!
També va destacar la gran actuació de la Irene García a martell, tornant a millorar la seva marca respecte del Campionat del Vallès i tornant a batre el rècord del club.

Volem agraïr la tasca de tots els col·laboradors, que, com dissabte, van treballar sense descans i de nou van aconseguir que la jornada es desenvolupés sense problemes.

Enllaç als resultats dels atletes del CA Sant Celoni aquí penjats en la web pròpia aquí i penjats a la FCA aquí

Enllaç als albums de fotografies:    Diana T   -    Víctor C    - 

foto Sonia B
foto Victor C
foto Diana T
foto Victor C
foto Diana T

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada