dilluns, 25 de març del 2019

Una jornada prèvia i tres controls de promoció el cap de setmana 23 i 24 de març

Una jornada prèvia de campionat i tres controls han estat les activitats dels atletes de promoció del nostre club durant aquest cap de setmana.

DISSABTE 23 DE MARÇ:
El passat dissabte 23 de març es va celebrar, a l'Hospitalet del Llobregat, la Jornada prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus Sub10, en la qual hi van participar 4 equips del Club Atletisme Sant Celoni. Només 11 dels 29 clubs amb equip masculí, i 15 dels 45 clubs amb equip femení van inscriure dos equips, i entre ells el nostre club, que de mica en mica es va fent gran! Aquests relleus es van fer a la vegada que el Control Sub 10-12-14 (5a Jornada) on també hi van participar en Jan, en Lluc i la Carla.

Resultats dels relleus aquí

Resultats del control aquí

Fotografies del Jordi J en aquest enllaç



A la vegada, a Palafrugell es va celebrar el Control Sub16 i més grans (2a Jornada) on van participar atletes cadets, alguns dels quals van aconseguir mínimes per al campionat de catalunya de la seva categoria.

Enllaç als resultats aquí


DIUMENGE 24 DE MARÇ:
Mentre els atletes absoluts estaven entretinguts amb el 57è Campionat del Vallès (veure noticia a banda), la Mariata, la Tania, la Sara i l'Àngel van anar a la Jornada de Control de promoció que va organitzar el GEiEG a Girona.

Enllaç als resultats aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada