dimecres, 9 de gener del 2019

Reporters per un dia: MIREIA PLANESAS

Després de fer una primera tongada d'atletes del club, comencem una nova sèrie de reportatges més extensos amb la nostra cadet:
_________________________________________________________________________________________________________

🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃 MIREIA PLANESAS 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
_________________________________________________________________________________________________________

La Mireia es presenta ella mateixa:

"Vaig néixer el 22 d’abril del 2005 a Girona. Quan tenia 5 i mig vaig començar a fer atletisme a l’escola Dr. Carulla d'Arbúcies, però quan tenia 9 anys venia els divendres a entrenar aquí a Sant Celoni i als 10 vaig deixar d’entrenar a Arbúcies perquè a l’escola van deixar de fer atletisme."

🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Tal com ho explica ella mateixa, la Mireia viu a Arbúcies i els primers anys va fer atletisme al seu poble, amb la Sandra Baronat, que aleshores era atleta del nostre Club i combinava els seus entrenaments aquí amb les classes als nens allà, i amb l'Aniol Pujolràs (atleta del Lloret) i el seu pare.

A la Mireia li agrada molt el fons, i és per això que des de ben petita participa al Circuit Gironí de Cros, que ja va per la vint-i-vuitena edició i tenen molta experiència. Com que estan ben organitzats i a més reparteixen guardons fins a la desena posició, els nens que hi participen ho fan molt motivats i alguns, com la Mireia, tornen a casa amb una medalla o una copa gairebé cada cursa. Mireu què bé ho ha fet ella cada temporada:
2011-2012 (pre-benjamina): 1a
2012-2013 (benjamina): 6a
2013-2014 (benjamina): 1a
2014-2015 (alevina): 6a
2015-2016 (alevina): 1a
2016-2017 (infantil): 2a
2017-2018 (infantil): 1a
2018-2019 (cadet): 1a (provisionalment)




La Mireia va començar a entrenar amb nosaltres la temporada 2014-2015. Aleshores era alevina de primer any i venia a trepitjar pista un cop per setmana mentre entrenava a Arbúcies. L’any següent ja va passar a fer tots els entrenaments aquí (i la seva família a fer viatges amunt i avall, cosa que també s’ha de posar en valor), i a participar en competicions de pista, sempre en curses de fons o mig-fons.

Hem de destacar que cada any ha aconseguit posicions de finalista als Campionats de Catalunya a l’aire lliure i al trofeu de promoció de pista coberta:
Any 2016 (alevina): 5a posició a 2000m del Campionat de Catalunya a l'aire lliure
Any 2017 (infantil): 3a posició a 2000m del Trofeu Natalia Amiel de pista coberta
                                7a posició a 3000m del Campionat de Catalunya a l'aire lliure
Any 2018 (sub14):  3a posició a 600m del Trofeu Natalia Amiel de pista coberta
                                8a posició a 2000m del Campionat de Catalunya de pista coberta
                                7a posició a 1000m del Campionat de Catalunya a l'aire lliure
                                8a posició a javelina del Campionat de Catalunya a l'aire lliure




Aquest any, com que ha passat a cadet, ha pogut participar per primera vegada al Circuit Català de Cros, i ha fet una meritòria catorzena posició. Com que també ha estat la primera atleta del nostre Club en participar-hi, ens ha explicat com ha estat l’experiència:




"Des de petita que he participat al Circuit Gironí de Cros i aquest any, per primera vegada, he corregut els crosos del Circuit Català de Cros. A la primera cursa vaig veure que el nivell era molt alt i totes entrenaven molt, però poc a poc he anat agafant ritme i he pogut puntuar en alguna cursa. Els crosos que en formen part son el de Santa Coloma de Farners, Granollers, Girona, Mollerussa, Gavà i Banyoles. El més dur per mi ha estat el de Mollerussa perquè hi ha dues baixades bastant dures, l’herba relliscava i feia bastant fred. Els crosos no han sigut molt durs, però en el que ja hi havia anat alguna altra vegada han sigut més fàcils perquè ja em coneixia el circuit.
M’ha agradat fer els crosos del Circuit Català de Cros perquè veus el nivell que té cadascuna i fas amigues noves."

🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Per acabar, dues aportacions més:

En Carles, entrenador de la Mireia en la categoria infantil, ens diu això:

"La Mireia es una atleta que està dins el C.A. Sant Celoni des de les primeres categories de promoció, és a dir,  ja fa uns quants anys, a mi com a entrenador de la categoria infantil em va arribar en el seu primer any, des de l´inici vaig poder comprovar el seu caracter entusiasta i atent a tot el que s'anava fent durant els entrenaments.

Atleta especialitzada en curses de mig-fons i fons, moguda pel  seu esperit competitiu, lluitador i de superacio, ha arribat inclús a destacar en proves de llançament de javalina on va assolir plaça de finalista al Campionat de Catalunya. El cros ha estat la seva gran passió, participant en innumerables proves, on podríem destacar la seva primera plaça en el circuit Gironí en la categoria infantil, també es una excel·lent competidora en proves de pista, assolint diversos rècords locals, en proves com el 2000 m.ll o 3000 m.ll on ha destacat de manera brillant.

Admirada i molt volguda pels seus companys i entrenadors, podem dir que que es una atleta amb uns valors d´humiltat i companyerisme dignes de lloança, aixi podem dir que tenim entre nosaltres una atleta amb un futur prometedor."


Per la seva banda en Pep, un dels seus entrenadors actuals, ens fa també unes pinzellades:

"Aquest és el primer any que tinc la Mireia!! Què puc dir de la Mireia?? Doncs és una atleta molt disciplinada i això amb la seva edat (adolescència) és molt important ja que és una etapa que els costa molt creure i escoltar als entrenadors!! És molt competitiva als entrenaments, s'ho pren molt seriosament!! És l'única atleta dels cadets que en acabar els entrenaments i fer la corresponent volta de soltura es menja una peça de fruita, sigui un plàtan, mandarines o una poma!! És una atleta que no falla mai i té molt mèrit ja que ha de fer 25 quilòmetres d'anada i 25 de tornada per entrenar amb nosaltres, poca broma. En aquest cas felicito als pares per aquesta insistència, és una gran inversió de futur pels seus fills, són uns valors importantíssims!! N'estic molt orgullós tenir una atleta com la Mireia, la seva puntualitat, serietat, disciplina i esforç és el que jo m'emporto com a monitor, és la màxima satisfacció que puc tenir!!"

🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada