dijous, 17 de gener del 2019

Reporters per un dia: MARTA MARCHANTE

Seguim amb els reportatges amb la nostra juvenil:
_________________________________________________________________________________________________________

🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃 MARTA MARCHANTE 🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
_________________________________________________________________________________________________________

La Marta ens explica com va començar a practicar atletisme:

 

"El meu primer contacte amb l’atletisme va ser participant en el cros del club amb la meva escola; primer en el de l’any 2012 i després en el del 2013. Al final vaig entrar en el món de l’atletisme en el 2014 quan tenia 11 anys (quan era infantil de primer any). Tot va ser perquè la meva germana volia provar-ho i em va acabar arrossegant a mi."

🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


La Marta va venir a provar l'atletisme a la primavera del 2014, i com que li va agradar, va començar a entrenar la temporada 2014-2015 essent infantil de primer any. Li agraden totes les disciplines atlètiques. Al principi li va dedicar bastantes hores a la marxa, però posteriorment ha fet relleus, concursos, llançaments, curses de velocitat...

"Els primers entrenaments em van sorprendre molt ja que no coneixia molt aquell món. Ara ja fa 5 anys que faig atletisme i he arribat a la conclusió de que és un dels esports on hi pots trobar-hi més varietat i on tothom pot trobar els seus punts forts i la prova en la qual destacar."





"Una de les competicions que recordo amb satisfacció va ser la Prèvia del Campionat de Catalunya del 2018 a Lleida, competint en javelina i marxa. En les dues disciplines vaig fer marca personal i vaig passar a la final, a Barberà del Vallès."

 

"Aquest any estic amb el TeamPiti, amb l’Andreu Gómez com a entrenador, i estic entrenant amb molta il·lusió i ganes per afrontar la nova temporada.



L’Atletisme no consisteix en arribar al cim de l'Everest, sinó al de la teva pròpia muntanya. Crear el teu objectiu i lluitar per arribar on realment vols, arribar fins l’arribada i poder estar orgullós/a de tot el que has treballat per arribar fins allà. 

Moltes gràcies,

Marta."



🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃🏃
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Des del Club anàvem a fer una mica de reportatge de la Marta, però ara no sabem què més dir, ella ho ha explicat tot: com va començar, com ho veu, la seva millor competició, què fa ara i quines reflexions li genera el nostre esport. Potser dir que és una de les atletes més alegres, que s'apunta a tot, que més fa per cohesionar el seu grup, totes les disciplines li agraden i sempre està de bon humor?

En Pep, un dels entrenadors de la Marta la temporada passada, ens diu:

"Com a monitor vaig tenir la Marta la temporada 2017/2018, quan era cadet de segon any. És una atleta de les que no falla mai als entrenaments. Fins i tot els caps de setmana quan fèiem tecnificació la Marta s'hi apuntava. És una atleta que fa feliç els entrenadors ja que escolta, entrena i sempre intenta millorar, aquest és el màxim objectiu d'un entrenador. Se li ha demanat en vàries ocasions el compromís de fer alguna prova atlètica que no és la seva, i mai s'hi ha negat, i aquest compromís la fa molt gran com a atleta i persona. M'agrada veure-la a la grada animant als seus companys, no falla mai!! Actualment entrena amb l'Andreu Gómez i està molt compromesa amb els seus entrenaments!"


Per una altra banda el nostre assessor tècnic posa en valor el grau d'implicació de la Marta aportant algunes dades:

"La Marta és la representant oficial del club a les proves de marxa als campionats per equip, segur que ho recordeu del Campionat del Vallès, de la Lliga, dels Campionats de clubs cadets o infantils. Ella és la persona capaç de fer voltes i més voltes a la pista mantenint la concentració que requereix aquesta disciplina, sembla fàcil, només es caminar ràpid direu, però no ho és. Un error tècnic en una prova de fons et pot fer perdre unes dècimes, un error en la tècnica de marxa et pot desqualificar de la prova. Cal marxar d’acord amb el reglament i aquest és dur. No val saltar, no val doblegar el peu que avança, en resum no val córrer, sempre tocant a terra, i així ho has de mantenir durant mitja hora o més, encara que vegis que s’escapa el competidor que tens davant. Sempre sota l’atenta mirada d’una colla de jutges especialistes en veure aquestes faltes."


🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽🎽
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


1 comentari:

  1. Moltes gràcies per tot el que fet per mi tots aquests anys, especialment a la Sus per pensar en mi per aquest reportatge

    ResponElimina