dilluns, 28 de maig del 2018

Campionat de Catalunya de proves combinades

El passat cap de setmana 26 i 27 de maig ha estat el cap de setmana de les proves combinades de totes les categories. El Club atletisme Sant Celoni hi ha participat amb quatre atletes: en Jan, en Martí, el David i la Núria.

El dissabte 26 va tocar el tetratló sub12 (abans alevins), on hi va participar en Jan.  El tetratló inclou les proves de 60 m, salt de llargada, llançament de pes i salt d'alçada El nostre atleta va fer un molt bon paper en el seu debut a les competicions, assolint 1.152 punts i quedant en una molt bona cinquena posició total. Enhorabona Jan!

El diumenge 27 va ser el torn del pentatló sub14 (abans infantils), que inclou 80m, salt de longitud, llançament de pes, 80m tanques i salt d'alçada. En aquesta prova hi van participar en Martí, el David i la Núria.

El Martí va fer una bona actuació, assolint 1.530 punts. La Núria va fer una gran actuació assolint 2.180 punts i quedant desena, i el David va fer una excel·lent actuació en fer 2.322 punts, quedant subcampió de Catalunya i fent un nou récord local de pentatló.

Des del Club els volem felicitar a tots quatre perquè van millorar les seves marques personals en moltes de les proves: en Jan a tres de les seves quatre proves; en Martí a tres, el David a quatre i la Núria a tres de les cinc proves.

Enllaç als resultats aquí

Enllaç a fotografies del David aqui

Jan (foto arxiu)

David, Martí i Núria
David amb la medalla de plata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada