divendres, 6 d’abril del 2018

Intensa activitat del CA Sant Celoni els propers caps de setmana

Els propers caps de setmana el CA Sant Celoni portarà a terme una important activitat atlètica, per una banda els equips de promoció participaran en la fase prèvia del Campionat de Catalunya de relleus que es disputarà a Vic el dissabte 7 d'abril, amb equips a les tres categories sub 12, sub 14 i sub 16.

El mateix dissabte 7 d'abril i a les pistes de Sant Celoni participació al 6è meeting Masters organitzat pel CA Baix Montseny i amb participació d'atletes de promoció i master.

També el dissabte 7 d'abril atletes del CA Sant Celoni participaran al Campionat de Catalunya Universitari en representació de les seves universitats amb moltes possibilitats d'obtenir medalles a les seves proves.

Pel cap de setmana del 14 i 15 d'abril l'activitat es duplica amb l'organització per part del CA Sant Celoni de la primera jornada de  Control Sub 20-18-16 a les pistes d'atletisme Sant Celoni, un control que ja es va organitzar la temporada passada amb un gran èxit de participació i organitzatiu. Podeu consultar els horaris provisionals i es preveu que en el mateix enllaç es puguin consultar les llistes de sortida i resultats en directe. Dins el mateix control està prevista la realització d'una prova de 80mt en categoria sub 14 amb cronometratge electrònic.

El mateix dia els atletes de les categories sub 14, 12 i 10 tenen cita en controls de promoció fora de Sant Celoni.

L'endemà 15 d'abril l'equip masculí i femení del CA Sant Celoni participarà en la primera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs, grup E, que es disputa a Granollers.

La segona jornada d'aquest campionat es disputarà el dia 21 d'abril a les pistes de Sant Celoni amb l'organització a càrrec del CA Sant Celoni d'aquesta prova d'alt nivell,  més informació a la pàgina web del Club Atletisme Sant Celoni.

Els atletes de promoció continuaran amb la seva participació en controls i proves pel territori català per tal d'assolir les marques que els permetran participar als diferents campionats individuals i per equips.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada