Activitat del cap de setmana 6-7 de maig

Atletes de diverses categories del Club Atletisme Sant Celoni han participat, aquest cap de setmana, en diferents controls o campionats.

L'alevina Erola Capella i l'infantil Mireia Planeses van anar al Control benjamí-aleví-infantil de Vilafranca del Penedès. Allà l'Erola va aconseguir marca mínima de llançament de pilota per al Campionat de Catalunya. Felicitats!


l'Infantil David Coris va anar a la Jornada de Proves Combinades de Promoció, a Palafrugell, on va abandonar en acabar la quarta prova per molèsties en una cama. El seu pare fa aquesta reflexió:

"Es va disputar ahir a Palafrugell una jornada de proves combinades en les categories de promoció. Una jornada marcada pels retards en l'horari causats pel gran nombre d'atletes inscrits en cada categoria, a tall d'exemple els infantils ja van començar la seva participació amb uns 40 minuts de retard i l'última prova es va començar quasi dues hores i mitja després de l'horari marcat.

Soc conscient del que costa organitzar una prova atlètica i mantenir els horaris. Però si es disposa del nombre d'inscrits es pot modificar l'horari prèviament a la jornada donant opció a una millor organització familiar i a tots els nivell dels participants, tots ells menors. Sense considerar la fatiga extra a que es van sotmetre els atletes per uns temps de recuperació entre prova i prova inexistents, o la inutilitat de preveure un escalfament previ si la prova es retarda 40 minuts, encara que els atletes siguin de categories inferiors (o amb més raó encara per això) no se'ls pot tractar segons com. En un campionat de categoria absoluta això no s'admetria de cap de les maneres."

J Coris

Una vintena d'atletes, entre cadets i juvenils, van anar al Control cadet-Juvenil-Júnior a Cornellà del Llobregat, on van fer un bon paper.


Fotografies

Salva Pou (@salvapou)

Finalment, el promesa Oriol Madí va participar al Campionat d'Espanya Universitari, a Cartagena, defensant els colors de la UAB, on estudia. Va participar als 100 m llisos i va aconseguir una excel·lent tercera posició. Fa la següent reflexió:

"3r d'Espanya universitari a Cartagena, en un campionat marcat pel vent en contra hem sortit a provar com anem de velocitat a aquestes altures de temporada no gaire habituals per fer una bona marca."

Oriol Madi

Alberto Salcedo
E N H O R A B O N A    A    T O T S !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada