diumenge, 2 de setembre del 2012

III Cursa de les Ermites 10-9-2012


El proper dilluns 10 de setembre a les 10 del matí es donarà la sortida a la III edició de la Cursa de les Ermites dins els actes de la festa major de Sant Celoni.

La cursa té un recorregut d'aproximadament 4.200 metres amb sortida i arribada al carrer d'Esteve Cardelús davant del Pavelló Municipal d'Esports, passant per l'Ermita de la Verge del Puig, plaça de l'Església davant l'església de Sant Martí, la plaça de la Vila, la capella de Sant Ponç,  Parc de la Rectoria Vella al costat de Sant Martí del Pertegàs i final altra vegada al pavelló. 

Es tracta d'una cursa/caminada oberta a tothom, es pot anar a correr i guanyar, a correr per passar-ho bé o simplement a caminar. Ès puntuable pel corremonts d'aquest any i es poden recollir els dorsals anticipadament a la Paradeta de la Plaça de la Vila


       De dilluns 3 a divendres 7 de setembre, de 6 a 8 de la tarda
       Dissabte, 8 de setembre, matí d’11 a 1 i tarda de 6 a 8

i el mateix dia de la cursa a la sortida.

Recordeu que heu de triar entre Senys i Negres, aquí no hi ha clubs! Quants més Senys o Negres participin més possibilitats d'emportar-se el punt en joc tenen... aquí sí que és veritat alló de "l'important és participar" i en aquest cas caldria afegir "i arribar"!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada