dilluns, 1 de setembre del 2014

CURSA DE LES ERMITES 2014

Com cada any i dins els actes programats per a la Festa Major de Sant Celoni es farà la Cursa de les Ermites, una cursa-caminada que dona la volta al poble passant per les quatre esglésies o capelles més significatives: l'Ermita de la Mare de Deu del Puig, l'església de Sant Martí, l'església de Sant Ponç i la de Sant Martí del Pertegàs.
La sortida es farà al carrer d'Esteve Cardelús just darrera de la biblioteca, l'arribada al mateix lloc després de fer el recorregut durant el qual hi haurà tres punts de control de pas.
Els dorsals es poden recollir a la paradeta de la plaça de la Vila en els horaris habituals.

Sortida de la cursa del 2013
Aquesta cursa és puntuable pel corremonts i hi ha 2 punts del corremonts en joc:
Modalitat popular: 1 punt per la participació de més MontSenys o MontNegres amb diferència de 10, que acabin la cursa amb els 3 gomets enganxats al dorsal abans d’una hora i mitja.
Modalitat competició: 0,5 punts per a la colla que classifiqui primer 3 homes i 3 dones conjuntament. Aquests dorsals també comptabilitzen a la cursa popular.
Modalitat accessibilitat: 0,5 punts per la participació de més MontSenys o més MontNegres que acabin la cursa. Hi pot participar gent sense cap disminució física, i per això tindrem algunes cadires de rodes a disposició i lligarem els peus. Aquests dorsals també comptabilitzen a la cursa popular.
A les 3 modalitats de cursa, si hi ha empat, es donarà 0,5 punts per a cada colla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada